Nedsat hørelse

Nedsat hørelse eller dårlig hørelse giver ofte anledning til stor frustration, fordi det hæmmer os markant i det sociale samspil, og det kan være svært at erkende, fordi mange føler, at nedsat hørelse er noget, som kun rammer gamle mennesker.

Følelsen af ikke at kunne kommunikere på normal vis er ubehagelig, fordi lydene flyder sammen eller ganske enkelt ikke kommer igennem til dig. For mange resulterer det i, at man på grund af den nedsatte hørelse trækker sig lidt tilbage og måske ender med at føle sig uden for fællesskabet.

Få hjælp til nedsat hørelse med et høreapparat

Der er ingen grund til at lade sig begrænse af nedsat hørelse. Et høreapparat kan give dig en god hørelse tilbage, så du igen kan snakke med over bordet og ude i byen.

Udviklingen inden for høreapparater de seneste år betyder, at de i dag er så små og diskrete, at de stort set ikke er synlige.

Gratis test af din hørelse

Book en tid til et høretjek i en af vores klinikker i Ballerup og Skibby eller lad komme til dig på hjemmebesøg. Første besøg er gratis, og så kan vi finde ud af, om du lider af nedsat hørelse. Det er ganske uforpligtende.

Få livskvaliteten tilbage med en bedre hørelse – til glæde for både dig og dine omgivelser.

Læs også omkring høretab og høretest

Har du nogle spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål, så send gerne en besked til dit lokale hørecenter ved at udfylde denne formular.

Kontaktformular

"*" indikerer påkrævede felter

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Find dit nærmeste hørecenter

Sund Hørelse - Ballerup
Centrumgade 11, 2750 Ballerup

Sund Hørelse - Skibby
Bymidten 18B, 4050 Skibby

Sund Hørelse - Storkøbenhavn
Her kører jeg på hjemmebesøg