Høretest

Har du mistanke om, at du lider af høretab, har du været udsat for en støjskade, som har påvirket din hørelse, eller vil du bare gerne være på forkant, kan det være en rigtig god idé at tage imod en gratis høretest. Her hos Sund Hørelse kan du få en gratis og helt uforpligtende høretest i ét af vores hørecentre enten i Ballerup, Skibby eller Valby. Vi kører også ud til hjemmebesøg i Vallensbæk området. Book en tid på vores hjemmeside – vi bestræber os på, at der ikke går mere end 8 hverdage, før vi har en tid til dig.

Hvad er formålet med en høretest??

Der er flere gode grunde til at få foretaget en høretest, idet man i langt de fleste tilfælde kan finde den allerbedste løsning, hvis man opdager problemet tidligt. For mange mennesker er høretab ikke noget, som kommer fra den ene dag til den anden – det kommer ofte snigende, uden at man selv bemærker det. Derfor er det især en god idé at sætte tid af til en høretest. Der er ingen grund til at gå rundt med en gene, som sandsynligvis kan afhjælpes uden de store problemer.

Fra hvilken alder skal jeg begynde at undersøge min hørelse?

I mange tilfælde vil et høretab først vise sig, efter man runder de 50 år. Det er naturligvis ikke en regel, man kan stole fuldt ud på, og en god rettesnor er, at man skal få undersøgt sin hørelse, hvis man oplever problemer i hverdagen. Har du eksempelvis svært ved at skelne stemmer fra hinanden i store forsamlinger, eller er du nødt til at skrue højt op for fjernsynet for at følge med, kan det være en god idé at tage imod tilbuddet om en høretest.

Hvor ofte bør jeg få foretaget en høretest?

Som udgangspunkt bør man prioritere en høretest en gang årligt, så det er nemt at følge eventuelle ændringer. Vil du gøre det nemt for dig selv, kan du gøre det til en regel at booke tid til høretesten på samme tid, som du bestiller tid til dit årlige helbredstjek. Det kan gøre det nemmere at huske.

hvor kan jeg få foretaget en høretest?

Hos Sund Hørelse tilbyder vi en gratis og uforpligtende høretest i ét af vores centre. Vi holder både til i Ballerup, Valby, Skibby og Vallensbæk Strand, og det er helt op til dig, hvilket center du benytter. Vi bestræber os på, at der ikke går mere end 8 dage, før du kan få en tid.

hvad koster en høretest?

Vi ved, hvor vigtigt det er at få tjekket sin hørelse regelmæssigt, og for at bidrage til, at flere får det gjort, tilbyder vi en gratis høretest uden nogle former for efterfølgende forpligtelse. Book en tid på vores hjemmeside i dag.

Hvordan fungerer en høretest?

En høretest er hurtigt overstået, og det foregår ved, at du får hovedtelefoner på, hvorefter audiologisten afspiller forskellige toner af forskellig lydstyrke og frekvens. Når du hører de givne toner, giver du tegn, og på baggrund deraf opstilles en individuel hørekurve, der viser, om der foreligger et eventuelt høretab.

Kom forbi en af vores høreklinikker i Ballerup eller Skibby og få foretaget en gratis og uforpligtende høretest.

Har du nogle spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål, så send gerne en besked til dit lokale hørecenter ved at udfylde denne formular.

Kontaktformular

"*" indikerer påkrævede felter

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Find dit nærmeste hørecenter

Sund Hørelse - Ballerup
Centrumgade 11, 2750 Ballerup

Sund Hørelse - Skibby
Bymidten 18B, 4050 Skibby

Sund Hørelse - Storkøbenhavn
Her kører jeg på hjemmebesøg