Nedsat hørelse

​Nedsat hørelse eller dårlig hørelse giver ofte anledning til stor frustration, fordi det hæmmer os markant i det sociale samspil, og det kan være svært at erkende, fordi mange føler, at nedsat hørelse er noget, som kun rammer gamle mennesker.

Følelsen af ikke at kunne kommunikere på normal vis er ubehagelig, fordi lydene flyder sammen eller ganske enkelt ikke kommer igennem til dig. For mange resulterer det i, at man på grund af den nedsatte hørelse trækker sig lidt tilbage og måske ender med at føle sig uden for fællesskabet.

Få hjælp til nedsat hørelse med et høreapparat

Der er ingen grund til at lade sig begrænse af nedsat hørelse. Et høreapparat kan give dig en god hørelse tilbage, så du igen kan snakke med over bordet og ude i byen.

Udviklingen inden for høreapparater de seneste år betyder, at de i dag er så små og diskrete, at de stort set ikke er synlige.

Gratis test af din hørelse

Book en tid til et høretjek i en af vores klinikker i Ballerup, Valby, Skibby og Vallensbæk området for at få tjekket for nedsat hørelse. Første besøg er gratis, og så kan vi finde ud af, om du lider af nedsat hørelse. Det er ganske uforpligtende.

Få livskvaliteten tilbage med en bedre hørelse – til glæde for både dig og dine omgivelser.

 

Læs også omkring høretab og høretest

Hører du godt nok?

Hos Sund Hørelse tilbyder vi et
gratis og uforpligtende høretjek

Book en gratis høreprøve

Kontakt os i dag

Ring til os25 690 600

Find nærmeste hørecenter

Sund Hørelse - Ballerup
Centrumgade 11, 2750 Ballerup


Sund Hørelse - Skibby
Bymidten 18B, 4050 Skibby


Sund Hørelse - Vallensbæk området
Her kører vi hjemmebesøg


Sund Hørelse - Valby
Krumtappen 4, 2500 Valby

Skriv til os

Top