Hvordan får man høreapparat

Oplever du problemer med din hørelse i hverdagen, kan det – uanset din alder eller generelle situation – være en rigtig god idé at konsultere et hørecenter og få taget en høretest. Det er nemlig på baggrund af den høretest, at det bliver muligt at kortlægge de eventuelle problemer og dermed finde frem til den bedst mulige løsning for dig.

høreapparat fra offentlige eller private høreklinikker

Skulle det komme dertil, at du bliver henvist til høreapparatbehandling, har du frit valg i forhold til, om du vil behandles inden for det offentlige eller det private. Det er altid dit eget valg – også selvom du modtager en henvisning til et bestemt sted. Fordelen ved et forløb i det private er, at ventiden er meget kortere end i det offentlige. Her hos Sund Hørelse er vi stolte af vores fleksible tider, og vil du have hjælp hurtigt, står vi klar til at tage imod dig. Du skal dog være fyldt 18 år, før du kan få tilskud til høreapparater.

Hvornår skal jeg anskaffe et høreapparat?

Kort sagt; du skal anskaffe dig et høreapparat, når din nedsatte hørelse begynder at påvirke dit liv. Mange mennesker har en tendens til at negligere høreproblemer og tænke, at man jo godt kan fungere, som det er, så hvorfor gøre noget ved det. Her hos Sund Hørelse vil vi gerne vende spørgsmålet om og spørge, hvorfor leve med en lidelse og med daglige gener, som man relativt nemt kan løse og i hvert fald lette?

Undervisning i brug af høreapparat

Har du fået dine høreapparater fra offentlig side, tilbyder nogle kommuner undervisning og instruktion i brug af høreapparaterne. Køber du derimod høreapparaterne hos os, sørger vi naturligvis for at vejlede dig grundigt, inden vi sender dig ud i verdenen med din nye hørelse. Vi giver dig den fornødne viden, så du kan få det optimale ud af dine høreapparater.

Undervisning i brug af høreapparat

Køber du dine høreapparater her hos os, yder vi fire års fri service samt giver fire års producentgaranti, og vi giver dig naturligvis alle relevante oplysninger om service og garanti inden dit køb. Hvor du fra det offentlige får, hvad der svarer til et estimeret forbrug over 4 år, kan du her hos Sund Hørelse få forbrugsdele, der svarer til dit faktiske forbrug i 4 år.

Har du nogle spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål, så send gerne en besked til dit lokale hørecenter ved at udfylde denne formular.

Kontaktformular

"*" indikerer påkrævede felter

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Find dit nærmeste hørecenter

Sund Hørelse - Ballerup
Centrumgade 11, 2750 Ballerup

Sund Hørelse - Skibby
Bymidten 18B, 4050 Skibby

Sund Hørelse - Storkøbenhavn
Her kører jeg på hjemmebesøg