Batterier til høreapparater

Som dansk statsborger og høreapparatsbruger er du rigtig godt stillet. Alle har nemlig ret til gratis batterier til deres høreapparater, uanset om du har fået dine høreapparater gennem det offentlige eller det private. Læs med her for at få et overblik over, hvilke typer batterier der findes, hvor og hvordan du får dem, samt hvor ofte du skal skifte dem.

Hvordan får jeg batterier til mit høreapparat?

Er du bruger af høreapparater, er du automatisk berettiget til gratis batterier. Det er dog forskelligt fra kommune til kommune, om man kan hente nye batterier på lokale udleveringssteder, om du skal forbi et hørecenter, eller om du kan bestille dem hjem online. Det anbefales at kontakte din kommune, hvis du er i tvivl om noget.

Hvilke typer batterier findes der til høreapparater?

Der er mange forskellige typer af batterier, som passer til de forskellige typer af høreapparater, og det er altid en rigtig god idé at tage en god snak med det sted, hvor du får udleveret dine høreapparater. De er specialister på området, og de kan vejlede dig og give dig alle de svar, du skal bruge. De ved, hvilken type batteri du skal bruge til dit apparat, de ved, hvor du får dem udleveret, og de kan i det hele taget fortælle dig, hvad du skal foretage dig.

Hvor ofte skal man skifte batteriet til høreapparaterne?

Levetiden på dit batteri afhænger af flere ting, og ligesom vi alle er forskellige, bruger vi også vores høreapparater forskelligt. Nogle bruger dem meget, andre knap så meget, mens nogle skal have skruet højere op for kapaciteten end andre. Et godt råd er altid at have et ekstra sæt batterier med sig, når man er på farten. På den måde undgår man at stå med døde batterier i en situation, hvor man har brug for sine høreapparater.

Sådan bestiller du batteri til dit høreapparat

Oticon står for at levere batterier til alle høreapparats- og CI-brugere i Danmark, og på www.oticon.dk/bestil-batterier kan du bestille netop den slags, som passer til dit høreapparat. Både batterier og forbrugsdele som eksempelvis slanger kan leveres direkte til din hjemmeadresse, og de betales af regionerne. Der er også mulighed for at tage telefonisk kontakt, og via telefon 39 17 74 44 kan du ringe til dem på hverdage mellem 8-16 og få al den hjælp, du behøver.

Har du nogle spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål, så send gerne en besked til dit lokale hørecenter ved at udfylde denne formular.

Kontaktformular

"*" indikerer påkrævede felter

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Find dit nærmeste hørecenter

Sund Hørelse - Ballerup
Centrumgade 11, 2750 Ballerup

Sund Hørelse - Skibby
Bymidten 18B, 4050 Skibby

Sund Hørelse - Storkøbenhavn
Her kører jeg på hjemmebesøg