Tilbehør til høreapparater

Et høreapparat er ikke blot et høreapparat – det behøver det i hvert fald ikke at være. Ligesom høreapparaterne er specialindstillet til at hjælpe dig bedst muligt, er der også udviklet en lang række tilbehør og forbrugsdele, som kan gøre dit liv som høreapparatsbruger endnu bedre og nemmere. Læs med her og bliv klogere på de forskellige tilbud der er.

 

Hvilke typer tilbehør og forbrugsdele til høreapparater findes der?

Batterierne er selvsagt den mest oplagte og brugte forbrugsdel til høreapparater, og dem har du ret til at få udleveret gratis. Derudover kommer en lang række forbrugsdele som filtre, ørepropper og forskellige renseprodukter, som passer til forskellige typer af apparater, og her hos os sørger vi naturligvis for, at du til hver en tid har, hvad du skal bruge. Når det kommer til tilbehør, har vi ligeledes et stort udvalg af produkter, som kan hjælpe dig i hverdagen, og vi vejleder gerne i, hvilke produkter der kan være gode for dig.

 

Hvor kan jeg få nyt tilbehør og forbrugsdele til mine høreapparater, hvis det er i stykker?

Mangler du tilbehør eller forbrugsdele til dine høreapparater, skal det være nemt for dig at få nye dele – og det er det også. Hvordan du gør, afhænger dog af, om du har fået dine høreapparater gennem en offentlig eller privat klinik. Har du købt dine høreapparater hos os eller en anden privat klinik, skal du blot henvende dig til os eller til den gældende klinik. Vi vil i det tilfælde lytte til dine behov og hjælpe dig videre. Har du fået dine apparater gennem det offentlige, har du fået udleveret et værdikort, som du skal bruge til at bestille de dele, du mangler.

 

Hvor ofte skal man skifte forbrugsdele til sit høreapparat?

Der er ikke noget entydigt svar på, hvor ofte du skal skifte dine forbrugsdele. Først og fremmest er der mange forskellige forbrugsdele, og det er individuelt, hvilke du har brug for. Som tommelfingerregel er det altid en god idé at tage sig tid til at stille spørgsmål og få uddybende svar, når du første gang får dine høreapparater. Uanset om det er i offentligt eller privat regi, vil du her kunne få gode råd til, hvordan du bedst muligt behandler de enkelte dele og dermed forlænger delenes levetid. Fordelen ved at gå til et hørecenter som os er som nævnt, at vi tager udgangspunkt i dit faktiske forbrug i stedet for dit estimerede forbrug.

Top